Palvelut

Kassakaappien kuljetukset, siirrot, asennukset ja hävitykseen viennit

Suoritamme kaiken tyyppisiä kassa- ja paloturvakaappien kuljetukseen liittyviä töitä. Porraskuljetuksetkaan eivät ole ongelma – käytössämme on erilaisia porraskuljetuksiin tarkoitettuja apuvälineitä aina porraskärryistä kiipijärobotteihin. Kassakaappien kuljetuksiin sisältyy aina kaappien tasapainotus ja tarvittaessa lattiaan pulttaus.

 

Konekuljetukset ja siirrot

Suoritamme myös raskaiden koneiden kuljetuksia, paikoilleen haalauksia ja romutukseen vientejä. Tällaisia koneita ovat esimerkiksi hissimoottorit, lämmityskattilat, kopiokoneet, monitoimilaitteet, keramiikkauunit ja suuret laboratoriolaitteet.

 

Porraskiipijäsiirrot

Porraskuljetusta vaativissa tehtävissä voimme käyttää myös kiipijöitämme, joilla on kyky kuljettaa max. 1000 kg painoisia tavaroita portaikoissa.

 

IT-laitekaappi- ja elektroniikkakuljetukset ja siirrot

Kuljetusliike V. Mönkkönen Oy:llä on vuosikymmenten kokemus IT-laitekaappien kuljetuksista. Kaikissa kuorma-autoissamme on lämmitettävät kontit, joten kuljetettavat herkät elektroniset laitteet pysyvät huoneenlämpöisenä myös pakkaskeleillä.

 

20´ merikontti- ja jalkakonttikuljetukset

Kuljetamme myös 20´ merikontteja ja 7,7 m jalkakontteja. Hoidamme kontin purkamisen asiakkaan tiloihin, tavaroiden aukipakkauksen ja roskien poisviennin yhteistyössä Helsingin KTK:n ammattitaitoisen muuttotiimin kanssa.

 

Messukuljetukset

Palveluihimme kuuluvat myös erilaiset messukuljetukset ja tavaroiden poishaut. Tarvittaessa avustamme messuosaston pystytyksessä ja purkamisessa.

 

Yritysmuutot

Suoritamme myös yritysten muuttoja yhteistyössä Helsingin KTK:n kanssa. Meidän kauttamme onnistuu myös muutto- ja ATK-laatikoiden vuokraus.

 

Toimistokalusteiden purkutyöt ja kierrätys

Vanhojen toimistokalusteiden poisto asiakkaan toimitiloista ja niiden kuljetus kierrätykseen onnistuu myös kauttamme.